Schoon is van Jack, die zijn bedrijf met de nieuwste technieken laat schoonmaken en kiest voor een frisse beleving. Niet alleen in hoe ze zelf werken, maar ook in hoe dienstverleners als Hago Next met hen samenwerken. Met direct zichtbare dagschoonmaak door betrokken vakmensen, die in alle opzichten proactief werken en via een handige schoonmaak-app zorgen voor inzicht in alles wat ze doen. Van roosterindeling tot werkproces tot resultaat, met maximale helderheid over duurzaamheid, kwaliteit en kosten. Met altijd de garantie: Niet tevreden? Winst terug!

Hago is er niet alleen voor vooruitstrevende ondernemers, maar voor iedereen. Elke dag zetten duizenden Hago-medewerkers zich graag in om een bijdrage te leveren aan een schoon Nederland. De afgelopen jaren zijn we een steeds belangrijker en zichtbaarder onderdeel geworden van de beleving van iedereen die met onze klanten in contact komt. Zo zijn we uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Een schoonmaakbedrijf dat klaar is voor de toekomst en trots is om een rol te spelen in het leven van iedereen. Dat maakt Hago met recht de schoonmakers van Nederland.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat Hago Next voor u kan betekenen? Kijk op onze website.

Werken bij Hago Next?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Next of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Vacatures
Deel dit artikel: