Schoon is van Andy en Suze, die hun klanten graag verrassen met een vlekkeloze presentatie. Zij rekenen elke dag weer op een opgeruimd kantoor. Dagelijks maken wij meer dan 175.000 kantoorwerkplekken optimaal schoon, van koffiehoek tot conference room. Met flexibele schoonmaak zorgen we voor prettige werkplekken en een optimale gastvrijheidsbeleving, zónder ‘9-tot-5-mentaliteit’.

Hago is er niet alleen voor kantoren, maar voor iedereen. Elke dag zetten duizenden Hago-medewerkers zich graag in om een bijdrage te leveren aan een schoon Nederland. De afgelopen jaren zijn we een steeds belangrijker en zichtbaarder onderdeel geworden van de beleving van iedereen die met onze klanten in contact komt. Zo zijn we uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Een schoonmaakbedrijf dat klaar is voor de toekomst en trots is om een rol te spelen in het leven van iedereen. Dat maakt Hago met recht de schoonmakers van Nederland.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat Hago Offices voor jou kan betekenen? Kijk op onze website.

Hago Airport Services

Werken bij Hago Offices?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Offices of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Vacatures
Deel dit artikel: