De glans van Schiphol

De glans van Schiphol

Een goed verzorgde omgeving leidt tot een optimale beleving van gastvrijheid bij uw klanten, uw gasten en ook uw medewerkers. Wij zorgen voor de omgeving, zodat u uw aandacht volledig kunt richten op datgeen wat oor u belangrijk is.

Schoonmaak
De veiligheid van Schiphol

De veiligheid van Schiphol

Alert en oplettend houden onze medewerkers voor u alles in de gaten. Zij signaleren ongeregeldheden en lossen dit soepel voor u op. Zij zijn vriendelijk en behulpzaam. En staan altijd voor u en uw omgeving klaar. Hierdoor focust u zich onbezorgd op hetgeen voor u belangrijk is.

Beveiliging
De glimlach van Schiphol

De glimlach van Schiphol

Een warm welkom en een vriendelijk gezicht. Dat is iets wat uw gasten en uw medewerkers als eerste zien en zullen onthouden. Onze medewerkers weten wat er nodig is om dit te kunnen bieden. Dagelijks staan zij klaar om mensen te ontvangen, verder te helpen en een antwoord te geven op een vraag.

De steun van Schiphol

De steun van Schiphol

Te veel bagage, of juist iets verloren? Dagelijks zorgen wij dat verloren spullen terug bij hun eigenaar komen. Onze medewerkers helpen u graag op weg. Daarom dragen zij dag en nacht zorg voor de 15.000 bagagekarren die het mogelijk maken dat u zich vrijer met uw bagage over Schiphol kunt bewegen.

Ondersteuning

Hebben wij uw interesse gewekt?

Koffie?

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Airport Services voor uw organisatie kan betekenen? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Up-to-date!

Blijf up-to-date!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor uw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Vebego Airport Services

Werken bij Vebego Airport Services?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Vebego Airport Services of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk welke mogelijkheden er zijn voor werken bij Vebego Airport Services of een van de andere Hago-bedrijven.

Deel dit artikel: