Objectbeveiliging

Uw object maximaal beveiligd. Onze medewerkers houden alles in de gaten om onraad en onregelmatigheden te voorkomen. Ter preventie lopen zij controlerondes en controleren en / of registreren desgewenst uw personeel en / of gasten.

Controle en visitatie

Onze medewerkers zijn bevoegd om bezoekers en medewerkers te controleren op het in- of aanvoeren van goederen of informatie. Onze speciaal opgeleide beveiligingsmedewerkers voeren die controles efficiënt en effectief uit.

Openings- en sluitingsrondes

Geen omkijken naar het zorgvuldig openen en afsluiten van uw pand. Vóórdat uw medewerkers starten is het pand open en gecontroleerd. Als de laatste persoon het pand verlaten heeft, doen onze medewerkers een laatste check en sluiten zij het pand voor u af.

Alarmopvolging

Bij een alarmmelding is het van belang om snel ter plaatse te zijn. Onze medewerkers bevinden zich al in de omgeving van uw pand en kunnen hierdoor dus adequaat handelen. Onze surveillanten nemen bij een alarmopvolging polshoogte en nemen indien nodig gepaste maatregelen.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Koffie?

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Airport Services voor uw organisatie kan betekenen? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Up-to-date!

Blijf up-to-date!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor uw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Deel dit artikel: