Karregulatie

Voor vele reizigers zijn de bagagekarren echt een uitkomst! Het eenvoudig vervoeren van hun koffers richting de terminal geeft een goed gevoel om rustig de weg te zoeken. Ook voor alle aankopen na het passeren van de douane zijn de bagagekarren uitermate geschikt. Maar hoe komen deze karren weer terug op hun plaats? Klaar voor de volgende reiziger? Wie zorgt ervoor dat op ieder moment van de dag, op de juiste plek, zo’n bagagekar beschikbaar is? Onze collega’s zorgen ervoor dat de 13.000 karren iedere dag weer op de juiste plek komen en beschikbaar zijn voor iedereen die even wat hulp kan gebruiken.

Bagagedepot

Iets veilig opbergen, zodat men even de handen vrij heeft? Eindelijk het juiste formaat kluis gekozen moet men nog uitzoeken hoe het apparaat werkt. Dit gevoel van onzekerheid duurt echter niet lang, want onze collega’s helpen reizigers graag verder. Zij begeleiden het volledige ‘in-check proces’ en geven de reiziger tips, zodat deze bij terugkomst ook weer snel en veilig het bagagedepot kan verlaten.

Lost & Found

Op reis gaan brengt altijd een gezonde spanning met zich mee. Nu kan het zijn dat een reiziger in het moment even iets uit het oog verliest. Van knuffel tot gitaarkoffer, van usb-stick tot laptop en van jas tot koffer. Iets uit het oog verloren? Geen paniek! In veel gevallen heeft iemand de moeite gedaan om de spullen bij onze collega’s van Lost & Found te brengen. Zij zorgen ervoor dat alle spullen een veilig plekje krijgen en weten precies wanneer wat is binnengekomen. Zo kunnen zij reizigers vriendelijk en snel weer aan hun spullen helpen.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Koffie?

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Airport Services voor uw organisatie kan betekenen? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Up-to-date!

Blijf up-to-date!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor uw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Deel dit artikel: