Reguliere schoonmaak

Schoonmaken bestaat voor ons uit twee componenten. Allereerst de technische schoonmaak. Hierbij werken we resultaatgericht en efficiënt. Dat wat vuil is maken wij schoon. Daarnaast is er nog het component belevingsgerichte schoonmaak. Onze schoonmakers maken door de combinatie van kwaliteit en gastvrijheid iedere dag voor u het verschil. Een werkwijze die de echte toegevoegde waarde van onze schoonmaakdeskundigen zichtbaar maakt. We noemen onze medewerkers met reden Facility Hosts. Ze leveren kwaliteit, zijn aanspreekbaar en gastvrij.

Specialistische schoonmaak

Soms vraagt het schoonmaken van bepaalde ruimtes, apparaten en of materialen om specifieke kennis en aandacht. Denk hierbij aan computerreiniging of het conserveren van een linoleum vloer. Ook hier bieden onze schoonmakers een antwoord op uw vraag.

Glasbewassing

Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om uw glas schoon te houden.

Opleveringsschoonmaak

Een verhuizing en zeker een verbouwing brengen nogal wat vuil met zich mee. Om ervoor te zorgen dat u fris van start kunt gaan, regelen wij een grondige opleverschoonmaak voordat u begint. Hierbij kijken wij precies wat er nodig is om een schone omgeving te creëren.

Sanitaire supplies

Ook de inkoop van de sanitaire benodigdheden en producten verzorgen wij graag voor u.

Schoonmakers van Schiphol in the spotlight!

Hebben wij uw interesse gewekt?

Koffie?

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Airport Services voor uw organisatie kan betekenen? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Up-to-date!

Blijf up-to-date!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor uw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Deel dit artikel: