Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

02-06-2022
2 min.
Vebego wint Familiebedrijven Award 2022
Header Vebego Familie Award 2022
Corona Meest Gestelde Vragen
Coronavirus

Het Coronavirus

Als specialist in facilitaire dienstverlening en zorg, houden wij de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Enerzijds om te zorgen dat onze medewerkers veilig hun werk kunnen blijven doen, anderzijds zodat wij onze opdrachtgevers gedegen kunnen informeren over werkwijzen, protocollen en maatregelen.
08-09-2021
< 1 min.
Zero Waste Vebego Airport
Zero waste, Schiphol

Zero Waste 2030

Een 'zero waste' luchthaven in 2030. Dat is het streven van Schiphol. Ons antwoord hierop... geen onderdeel te zijn van het probleem, maar bijdragen leveren aan de oplossing.
07-09-2021
2 min.
Branded Class Schiphol Airport Asito Iss Hago Raggers Roc 4
Schiphol

Schoonmaakbedrijven adopteren studenten

Uniek opleidingsproject in samenwerking met MBO College Airport... De vier partijen die verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak van de terminal op Schiphol, hebben een klas van het MBO College Airport ‘geadopteerd’.
07-09-2021
4 min.
Schoonmaak Sannie Bin Vebego Airport (1)
Schiphol, Schoonmaak

Sannie Bin op Schiphol

In een van de hokjes van het sanitair in de BC-corridor op Schiphol hangt de Sannie Bin. Deze machine vervangt de dameshygiënebox. Kom gerust ook zelf eens kijken!
07-09-2021
< 1 min.
Reguliere Schoonmaak
Schiphol, Schoonmaak

Het verbeteren van onze dienstverlening

Wij stellen regelmatig de vraag: kan het beter? Beter voor onze mensen, beter voor het milieu en uiteindelijk beter voor onze opdrachtgever. Maar wat is beter?
04-09-2021
2 min.
Glasbewassing (1)
Even gluren bij, Schiphol, Medewerkers

Even gluren bij Jörgen

Mijn werk is vrij technisch! Jörgen vertelt wat hem aantrekt binnen zijn werk. Ik vind het dan ook belangrijk om goed, veilig en netjes te werken.
01-09-2021
1 min.
Even Gluren Bij Monique Vebego Airport Services
Even gluren bij, Schiphol, Medewerkers

Even gluren bij Monique

Monique vindt het fijn om lekker voor iedereen te zorgen. Zij vertelt over zichzelf en haar werk bij Vebego Airport Services. Monique is een echte lekkerbek, die graag tennist en graag voor iedereen zorgt. Zowel thuis als op kantoor!
09-08-2021
5 min.
Mehmet Even Gluren Bij (1)
Even gluren bij, Schiphol, Medewerkers

Even gluren bij Mehmet

Mehmet vindt het leuk om tussen de collega's te lopen en passagiers te helpen met bijvoorbeeld hen de richting te wijzen of ze kalmeren wanneer zij bijna een vlucht missen. Het leuke aan mijn werk is dat ik mensen mag begeleiden en instructies aan ze mag geven.
08-03-2021
2 min.
Lennie Even Gluren Bij VAS (1)
Even gluren bij, Medewerkers, Schiphol

Even gluren bij Lennie

Lennie vindt het interessant om een leuke dag te bezorgen aan zijn team en hij vindt het belangrijk dat hij een positieve bijdrage levert aan zijn team. Het is voor mij belangrijk om aandacht aan mijn mensen te besteden en ervoor te zorgen dat mijn team een leuke dag op het werk heeft.
16-11-2020
2 min.
Het ES Team Van Vebego Airport
Intergrale oplossing, Schiphol

Onze ES-team'ers

ES-TEAM biedt mensen, met een (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid, werkzaamheden aan die passen bij hun mogelijkheden. Het is een mobiliteitscentrum dat mensen matcht met openstaande diensten of taken bij onderdelen van Vebego Airport Services of externe bedrijven actief op of rond Schiphol. Wij noemen deze mensen ES-TEAMers.
19-09-2020
1 min.