Kan het beter...?

Wij stellen regelmatig de vraag: kan het beter? Beter voor onze mensen, beter voor het milieu en uiteindelijk beter voor onze opdrachtgever. Maat wat is beter? Dat is iedere keer anders uiteraard. Steeds zoeken wij naar onderwerpen/processen die een grote rol spelen in de uitvoering van onze dienstverlening. Als het onderwerp of het proces onderdeel uitmaakt van de dienstverlening is het zeker ook van invloed op de drie doelgroepen waar bij steeds naar kijken. Zo hebben wij onlangs onze middelen en materialen onder de loep genomen. Kan het beter of is het goed? Is veranderen vooruitgang of stilstand? Wat vinden onze collega’s van de huidige middelen en materialen? Wat is er op de markt én welke mogelijkheden zijn er.

In onze zoektocht naar het antwoord op kan het beter voor onze middelen en materialen hebben wij 20 van onze collega’s gevraagd hoe zij werken met huidige materialen vinden. Op het moment dat wij dan een nieuw product introduceren vragen wij na een tijd bij dezelfde medewerkers nogmaals naar hun mening om te kijken of hier een verandering in zichtbaar wordt. Zie hier de resultaten, over een aantal maanden, toetsen wij opnieuw deze 20 medewerkers….

We willen de kwaliteit naar hogere maatstaven tillen

Hago Airport Services is het eerste bedrijf in Nederland met het Elis SmartMop Premium pakket: de intelligente vloerwisser oplossing.

Als schoonmaakbedrijf op Schiphol kent de organisatie verschillende uitdagingen. Facility Manager Sven Bloem en Manager Business Support Denise Vrouenraets vertellen hoe zij verwachten dat Elis met het SmartMop Premium concept hen hierbij zal ondersteunen.

Lees meer over deze pilot

Hago 75 jaar feest

Hago viert 75-jarig jubileum. En hoe!

Hago bestaat 75 jaar! Dat verdient een feestje. En hoe! In de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam pakte Hago afgelopen zaterdag groots uit met het Hago Family Festival. Een festival voor alle medewerkers, hun partners en kinderen. Vanuit alle hoeken en gaten van Nederland brachten tientallen touringcars de vierduizend collega’s en hun aanhang naar Rotterdam voor de viering van dit bijzondere jubileum.

Lees meer
Hago 75 jaar

Hago maakt al 75 jaar Nederland schoon

In 1943 richtte Ton Goedmakers een glazenwassersbedrijf op in Heerlen en gaf het de naam Hago, naar zijn vader Harrie Goedmakers. Dit kleinschalige familiebedrijf is in 75 jaar uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Elke dag zetten Hago-medewerkers zich op duizenden plekken in voor een schoon Nederland.

Lees meer
Zero waste 2030

Een mooi rond verhaal...

Een 'zero waste' luchthaven in 2030. Dat is het streven van Schiphol. Ons antwoord hierop... geen onderdeel te zijn van het probleem, maar bijdragen leveren aan de oplossing.

Lees meer

Hago's Helden - Halil Tuna

Schoonmaker van Schiphol: Halil Tuna

"Waar ik blij mee ben, zijn mijn nieuwe collega’s. Iedereen helpt elkaar, en probeert van elke dag weer iets gezelligs te maken. Je werkt natuurlijk ook acht uur per dag samen, dat is meer dan je je eigen familie of vrienden ziet. "

Lees meer
ES-TEAM Beatrice en Bram

Passend werk bij arbeidsongeschiktheid

ES-TEAM biedt mensen, met een (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid, werkzaamheden aan die passen bij hun mogelijkheden. Het is een mobiliteitscentrum dat mensen matcht met openstaande diensten of taken bij verschillende bedrijven.

Lees mer
Sannie Bin

Ken jij de Sannie Bin?

In een van de hokjes van het sanitair in de BC-corridor hangt de Sannie Bin. Deze machine vervangt de dameshygiënebox. Kom gerust ook zelf eens kijken!

Lees meer

Hebben wij uw interesse gewekt?

Koffie?

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Airport Services voor uw organisatie kan betekenen? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Up-to-date!

Blijf up-to-date!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor uw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Vebego Airport Services

Werken bij Vebego Airport Services?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Vebego Airport Services of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk welke mogelijkheden er zijn voor werken bij Vebego Airport Services of een van de andere Hago-bedrijven.

Deel dit artikel: