Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Lennie Even Gluren Bij VAS (1)
16-11-2020

Even gluren bij Lennie

Lennie vindt het interessant om een leuke dag te bezorgen aan zijn team en hij vindt het belangrijk dat hij een positieve bijdrage levert aan zijn team. Het is voor mij belangrijk om aandacht aan mijn mensen te besteden en ervoor te zorgen dat mijn team een leuke dag op het werk heeft.

Meet Lennie van SDBV


Naam: Lennie
Leeftijd: 58 jaar

 

Wat zijn je hobby’s?
Muziek luisteren, lp’s verzamelen van de Beatles en Johnny Cash, en Ajax daar ben ik namelijk fan van.

Wat is je lievelingseten?
Ik eet echt van alles: van stamppot tot chinees. In principe lust ik alles.

Wat is je lievelingsnummer/lievelingsmuziek?
Let it be van de Beatles.

Bij welke organisatie werk je?
Ik werk bij SDBV FS.

Wat voor werk doe je?
Supervisor van de karregulatie.

Wat is zo leuk aan je werk?
Dat je een positieve bijdrage kunt leveren aan het team en op die manier ook de sfeer kunt bepalen. Een positieve sfeer komt immers ten goede aan het team. Het is voor mij belangrijk om aandacht aan mijn mensen te besteden en ervoor te zorgen dat mijn team een leuke dag op het werk heeft.

Hoelang werk je bij ons?
Op maandag 1 juli dit jaar werk ik 30 jaar hier.

Waarom doe je dit werk?
Ik heb verschillende werkachtergronden, zo heb ik gewerkt als timmerman, verhuizer en marktkoopman. Later heb ik naar ander werk gezocht, iets waar ik meer zekerheid kreeg en toen heb ik hier gesolliciteerd, dat was alweer in 1989. Zo gezegd, zo gedaan! Ik ben aangenomen en na twee jaar ben ik voorman geworden. Vandaag de dag werk ik er nog steeds!

Hoe ziet een dag op Schiphol eruit?
Ik begin vroeg, om 6 uur, ben ik aanwezig. Dan start ik met het indelen van mijn team, zodat zij zo snel mogelijk weten welke werkzaamheden zij op die dag gaan doen. Daarna ga ik aan de slag met administratieve werkzaamheden, dan loop ik een controle ronde en stuur aan wanneer dit nodig is. Daarbij zorg ik ervoor dat iedereen weet wanneer hij/zij pauze heeft, woon ik een operationele briefing bij. Op Schiphol werken is iedere dag anders, veel diversiteit.

Wat is het meest bijzondere wat je hebt meegemaakt tijdens je werk op Schiphol?
Ik kan je vertellen wat mij het meest is bijgebleven, want iedere dag maak ik wel met mijn collega’s iets leuks mee. Het is inmiddels alweer een hele tijd geleden, toen hadden wij hier op Schiphol nog een locker-systeem. Ik hoorde geblaf, maakte de locker open en daar zat een wit hondje boven op vier koffers! Best onwerkelijk. Ik heb direct de Marechaussee ingelicht, de mensen van de locker hebben het hondje niet teruggekregen, omdat zij pas naar 3 dagen weer op Schiphol arriveerde en de hond dus 3 dagen in de locker zou moeten verblijven!

Meer nieuws

Zero Waste Vebego Airport
Zero waste, Schiphol

Zero Waste 2030

2 min.
Branded Class Schiphol Airport Asito Iss Hago Raggers Roc 4
Schiphol

Schoonmaakbedrijven adopteren studenten

4 min.
Schoonmaak Sannie Bin Vebego Airport (1)
Schiphol, Schoonmaak

Sannie Bin op Schiphol

< 1 min.