Waar ik blij mee ben, zijn mijn nieuwe collega’s. Iedereen helpt elkaar, en probeert van elke dag weer iets gezelligs te maken. Je werkt natuurlijk ook acht uur per dag samen, dat is meer dan je je eigen familie of vrienden ziet.  

Ons team is eigenlijk één grote familie
Mijn rol binnen het team is het schoonhouden van de vloer van de C-pier. Het is de drukste plek op Schiphol en dat betekent: continu schoonhouden! Ik sta dan ook geen moment stil.  

En een schone vloer is belangrijker dan je denkt. Een mooi, representatief Schiphol staat of valt met de vloer. Als de vloer vies is, vind je alles vies.  

Hago zorgt voor goed materiaal, al vanaf de eerste dag. We werken altijd met het nieuwste spul. Nu gebruik ik bijvoorbeeld een speciale microvezelmop uit Italië. Ik kan er niet alleen beter mee schoonmaken; ik ben ook sneller klaar.  

Trots  
Binnenkort wijzigt het werkrooster. Ik pas mij graag aan, alleen hoop ik dat ik niet op het sanitair wordt geplaatst. Dat is echt héél andere koek. Van collega’s hoor ik vaak hoe vies mensen kunnen zijn... Dus houd mij maar op de vloer. Dat is inmiddels mijn grote trots."

Hago's Helden - Halil Tuna

Family Man

Naam: Halil Tuna Leeftijd: 47 Woonplaats: Zaandam Functie: Schoonmaker

Deel dit artikel: