Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Schiphol Vas Nacht
10-11-2022

Vebego Airport Services breidt portfolio uit met beveiliging ‘high risk vluchten’

Delta Airlines vertrouwt de beveiliging van hun vliegtuigen toe aan de Security tak van Vebego Airport Services. De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij breidde in 2021 het aantal trans-Atlantische vluchten fors uit. Met de gunning van het beveiligingscontract houdt SDBV Security (onderdeel van Vebego) toezicht op alle Delta vliegtuigen aan de grond en het aangelegen platform.

De afgelopen maanden leidde Vebego veertig nieuwe high risk agents op. Zij bewaken dag en nacht de toestellen van Delta Airlines, die minimaal dagelijks naar Amsterdam vliegen vanuit Atlanta, Boston, Detroit, New York-JFK, Seattle, Salt Lake City en Minneapolis.

“Vanaf de gate tot de pushback – het achteruitduwen van een vliegtuig voor vertrek – zijn de toestellen van Delta onze verantwoordelijkheid,” vertelt René Verkuijl, manager SDBV Security. Sinds 9/11 is het aantal veiligheidsmaatregelen in de luchtvaart fors gestegen. “We doen veel meer dan alleen de kist bewaken. Onze mensen zijn opgeleid in profiling, krijgen terrorisme informatie, doen pascontrole waar nodig, mogen in- en uitgaand personeel fouilleren en doen een extra cabine search.”

 

 

Ben jij onze nieuwe high risk agent ?

Solliciteer dan op onze vacature: we maken graag kennis met jou!  

Ben je benieuwd of jij het in je hebt één van onze nieuwe 'high risk agents' te worden? Je wordt getraind door ons en neemt de verantwoordelijkheid op je voor duizenden passagiers en hun veiligheid voor het grote Delta Airlines. 

 

beveiliging

Meer nieuws

Header Vebego Familie Award 2022

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.
Corona Meest Gestelde Vragen
Coronavirus

Het Coronavirus

< 1 min.
Zero Waste Vebego Airport
Zero waste, Schiphol

Zero Waste 2030

2 min.