Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

De veiligheid van Schiphol

Alert en oplettend houden onze medewerkers voor u alles in de gaten. Zij signaleren ongeregeldheden en lossen dit soepel voor u op. Zij zijn vriendelijk en behulpzaam. En staan altijd voor u en uw omgeving klaar. Hierdoor focust u zich onbezorgd op hetgeen voor u belangrijk is.

1855
mensen per week hebben nooit een onbewaakt moment.
Onze medewerkers zijn opgeleid en zijn bevoegd om bezoekers en medewerkers te controleren.
Objectbeveilging VAS Schiphol
Medewerker Lounge

Objectbeveiliging

Uw object maximaal beveiligd. Onze medewerkers houden alles in de gaten om onraad en onregelmatigheden te voorkomen. Ter preventie lopen zij controle rondes en controleren en / of registreren desgewenst uw personeel en / of gasten.

  • Controle en Visitatie
    Onze medewerkers zijn bevoegd om bezoekers en medewerkers te controleren op het in- of aanvoeren van goederen of informatie. Onze speciaal opgeleide beveiligingsmedewerkers voeren die controles efficiënt en effectief uit.
  • Openings- en sluitingsrondes
    Geen omkijken naar het zorgvuldig openen en afsluiten van uw pand. Vóórdat uw medewerkers starten is het pand open en gecontroleerd. Als de laatste persoon het pand verlaten heeft, doen onze medewerkers een laatste check en sluiten zij het pand voor u af.
  • Alarmopvolging
    Bij een alarmmelding is het van belang om snel ter plaatse te zijn. Onze medewerkers bevinden zich al in de omgeving van uw pand en kunnen hierdoor dus adequaat handelen. Onze surveillanten nemen bij een alarmopvolging polshoogte en nemen indien nodig gepaste maatregelen.