Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Ondersteuning

Op reis gaan brengt altijd een gezonde spanning met zich mee. Alles voor vertrek op de juiste plek, mee het vliegtuig in of veilig opgeborgen in het bagagedepot. Onze medewerkers zorgen voor voldoende bagagekarren en helpen bezoekers de juiste plek te vinden voor hun spullen. 

  • 11780 spullen
    netjes opgeborgen, wachtend op hun eigenaar.
Karregulatie

Karregulatie

Voor vele reizigers zijn de bagagekarren echt een uitkomst! Het eenvoudig vervoeren van hun koffers richting de terminal geeft een goed gevoel om rustig de weg te zoeken. Ook voor alle aankopen na het passeren van de douane zijn de bagagekarren uitermate geschikt.

Maar hoe komen deze karren weer terug op hun plaats? Klaar voor de volgende reiziger? Wie zorgt ervoor dat op ieder moment van de dag, op de juiste plek, zo’n bagagekar beschikbaar is? Onze collega’s zorgen ervoor dat de 13.000 karren iedere dag weer op de juiste plek komen en beschikbaar zijn voor iedereen die even wat hulp kan gebruiken.

Lost And Found

Bagagedepot

Iets veilig opbergen, zodat men even de handen vrij heeft? Eindelijk het juiste formaat kluis gekozen moet men nog uitzoeken hoe het apparaat werkt. Dit gevoel van onzekerheid duurt echter niet lang, want onze collega’s helpen reizigers graag verder. Zij begeleiden het volledige ‘in-check proces’ en geven de reiziger tips, zodat deze bij terugkomst ook weer snel en veilig het bagagedepot kan verlaten.