De dynamische wereld van Schiphol is constant in beweging en wij dus ook!

Niemand bij Vebego staat alleen, als familiebedrijf zit samenwerken in ons DNA. Voor ons zijn de 600 gezichten die trots en plezier uitstralen het visitekaartje van Vebego Airport Services. Hierbij verliezen we het opleveren van een resultaat resultaat uit het oog. Wij nemen geen genoegen met goed, maar gaan voor beter, best!

Wij durven met onze mensen kritisch te kijken naar onze processen en onze dienstverlening. En daar blijft het niet bij. Door opleiding, training en begeleiding zijn klaar om optimale hun vak onze handel te altijd. Ook perfecte effecten, we constant onze processen en dienstverlening aan de mogelijkheden om te bieden heeft. We signaleren kansen en zorgen samen met onze opdrachtgevers voor de toekomstbestendige wereld die
Schiphol heet.

Onze opdrachtgevers ervaren ons DNA dagelijks in de praktijk. Zij zien in ons een waardevolle sparringpartner en een belangrijke verbindende schakel tussen hen en de eindgebruikers. Dit alles koesteren wij uiteraard. Het maakt ons de multiservice-dienstverlener van Schiphol die verwachtingen overtreft.

 

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Wij geloven in het ontwikkelen van onze mensen, zij zijn de drijvende kracht achter ons succes. Daarom zorgen wij voor scholing, begeleiding en training. Daarnaast houden we rekening met het milieu, zowel bij inkoop en gebruik van onze materialen en middelen als bij energie en mobiliteit. De duurzame winst die we realiseren we aan maatschappelijke projecten die dichtbij ons staan.

 

Wendbaar en slagvaardig

Als u diensten uitbesteedt verwacht u de kwaliteit die u vraagt. Wij leggen de lat, denken met u mee en leveren continue kwaliteit. We en als geen ander in staat om direct in te spelen op willen zijn. Door onze structuur en omvang zijn we in daar garantie voor te staan. Wij staan ​​dichtbij onze klanten. Onze organisatie een platte structuur met korte lijnen, gericht op heldere communicatie en de mogelijkheid om snel te schakelen.

 

Kwaliteit en gastvrijheid

Wij maken het onderscheid tussen de technische kwaliteit en de belevingskwaliteit. Maar beiden zijn voor ons zelfs belangrijk. Onze bekwaamheid over actuele vakkennis, zijn allen in het bezit van de benodigde diploma's. De trots en het plezier van onze medewerkers straalt van hen af. Dit is zeker van invloed op de beleving van gastvrijheid bij uw gebruikers. Onze medewerkers zijn immers de meest schakel schakels tussen u als klant en uw medewerkers van gasten als klant.

 

 

Vebego's Impact...

Met ons eigen impactprogramma draagt Vebego bij aan de Sustainable Development Goals (SDG’s). Dit zijn duurzame doelen die de wereld een betere plek maken in 2030...

Impact: goed doen...

Meer Vebego Airport Services

ES-TEAM Beatrice en Bram

ES Team

ES-TEAM biedt mensen, met een (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid, werkzaamheden aan die passen bij hun mogelijkheden. Het is een mobiliteitscentrum dat mensen matcht met openstaande diensten of taken bij verschillende bedrijven.

ES-TEAM
Annie Trash

Annie Trash

Kent u Annie Trash en haar familie al? Maak hier kennis!

Ontmoet Annie!
Winnaars Best Practice Award 2016

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Een schoonmaakbranche met gezonde marktverhoudingen, waar niet prijs maar kwaliteit leidend is en waar schoonmakers met plezier naar hun werk gaan.

Zelfverklaring
Hi-Gene | Reis Ghana 2016

Hi-Gene

Middels Hi-Gene nemen wij het initiatief om in samenwerking met de non-gouvernementele organisatie ICS deze ramp te bestrijden door het bundelen van onze kennis en expertise.

Hi-Gene

Vebego-familie

Vebego Airport Services maakt onderdeel uit van Vebego, een internationaal opererend familiebedrijf. Met ruim 35.000 medewerkers in Nederland, België, Zwitserland en Duitsland is Vebego een belangrijke speler op het gebied van facilitaire dienstverlening en zorg.

De basis voor Vebego werd gelegd tijdens de Tweede Wereldoorlog, in 1943, toen meneer Goedmakers sr. glazenwassersbedrijf Hago oprichtte, vernoemd naar zijn vader Harrie Goedmakers. Na de oorlog groeide het kleine glazenwassersbedrijf onder de naam Vebego snel uit tot een internationaal miljoenenbedrijf. Een familiebedrijf van vooruitgang door mensenwerk. Samen stappen zetten. Soms eentje terug, maar altijd proberen vooruit te gaan. Lukt het niet? Dan leren we daar van. Waar we leren? Door buiten te zijn. Door onze nieuwsgierigheid te prikkelen. Door te kijken naar ons eigen kunnen. En dit allemaal om vooruit te gaan. Niet alleen voor Vebego. Maar ook voor de wereld om ons heen.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Koffie?

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Airport Services voor uw organisatie kan betekenen? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Up-to-date!

Blijf up-to-date!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor uw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Vebego Airport Services

Werken bij Vebego Airport Services?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Vebego Airport Services of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk welke mogelijkheden er zijn voor werken bij Vebego Airport Services of een van de andere Hago-bedrijven.

Deel dit artikel: