Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
De dynamische wereld van Schiphol is constant in beweging en wij dus ook!

Niemand bij Vebego staat alleen, als familiebedrijf zit samenwerken in ons DNA. Voor ons zijn de 600 gezichten die trots en plezier uitstralen het visitekaartje van Vebego Airport Services. verliezen we het van een resultaat uit het oog. Wij nemen geen genoegen met goed, maar gaan voor beter, best!

Wij durven met onze mensen kritisch te kijken naar onze processen en onze dienstverlening. En daar blijft het niet bij. Door opleiding, training en begeleiding zijn klaar om optimale hun vak onze handel te altijd. Ook perfecte effecten, we hebben constante onze processen en dienstverlening aan de mogelijkheden om te bieden. We signaleren kansen en zorgen samen met onze opdrachtgevers voor de toekomstbestendige wereld die
Schiphol heet.

Onze opdrachtgevers ervaren ons DNA dagelijks in de praktijk. Zij zien in ons een waardevolle sparringpartner en een belangrijke verbindende schakel tussen hen en de eindgebruikers. Dit alles koesteren wij uiteraard. Het maakt ons de multiservice-dienstverlener van Schiphol die verwachtingen overtreft.

Schiphol Trein Hago Airport Services

Over de doeners van Schiphol

358 handen zijn continue in beweging om ervoor te zorgen dat iedereen op Schiphol zich in een schone, veilige en opgeruimde omgeving kan bewegen. Wij kennen de weg en weten wat er nodig is om de wensen van onze opdrachtgevers te vertalen naar een flexibele en efficiënte dienstverlening.

  • 130 oren luisteren naar uw vraag
  • 65 ogen kijken met u mee
  • 200 armen verplaatsen 10.700 bagagekarren
  • 70 vingers registreren en geven 1.178 gevonden voorwerpen en knuffelberen een veilig onderkomen
Lost And Found

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Wij geloven in het ontwikkelen van onze mensen, zij zijn de drijvende kracht achter ons succes. Daarom zorgen wij voor scholing, begeleiding en training. Daarnaast houden we rekening met het milieu, zowel bij inkoop en gebruik van onze materialen en middelen als bij energie en mobiliteit. De duurzame winst die we realiseren we aan maatschappelijke projecten die dichtbij ons staan.

Medewerker Lounge

Wendbaar & Slagvaardig

Als u diensten uitbesteedt verwacht u de kwaliteit die u vraagt. Wij leggen delat, denken met u mee en leveren continue kwaliteit. We en als geen ander in staat om direct in te spelen op willen zijn. Door onze structuur en omvang zijn we in daar garantie voor te staan. Wij staan ​​dichtbij onze klanten. Onze organisatie een platte structuur met korte lijnen, gericht op heldere communicatie en de mogelijkheid om snel te schakelen.

Balie Schiphol Vebego Airport Services

Kwaliteit & Gastvrijheid

Wij maken het onderscheid tussen de technische kwaliteit en de belevingskwaliteit. Maar beiden zijn voor ons zelfs belangrijk. Onze bekwaamheid over actuele vakkennis, zijn allen in het bezit van de benodigde diploma's. De trots en het plezier van onze medewerkers straalt van hen af. Dit is zeker van invloed op de beleving van gastvrijheid bij uw gebruikers. Onze medewerkers zijn immers de meest schakel schakels tussen u als klant en uw medewerkers van gasten als klant.

Maak kennis met onze activiteiten

Meer over Vebego Airport Services

Heeft u een vraag? Neem contact op! Neem Contact Op (1) Contact
ES-Team Het ES Team Van Vebego Airport ES-Team
Annie Trash Annie Trash Vebego Airport Hago Airport Annie Trash
Code Verantwoordelijk Marktgedrag Code Verantwoordelijk Marktgedrag Code Verantwoordelijk Marktgedrag
Hi-Gene Hi Gene 2019 Vebego Airport Hi-Gene

 

Vebego's impact

Met ons eigen impactprogramma draagt Vebego bij aan de Sustainable Development Goals (SDG’s). Dit zijn duurzame doelen die de wereld een betere plek maken in 2030.

Al 75 jaar zetten wij in op mensenwerk. Voor ons is ‘goed doen’ een kernactiviteit, wij noemen dat de impact van Vebego. Ons doel is dan ook om de wereld een stukje mooier, beter en leefbaarder te maken.

Lees meer

Vebego familie

Vebego Airport Services maakt onderdeel uit van Vebego, een internationaal opererend familiebedrijf.
Met ruim 35.000 medewerkers in Nederland, België, Zwitserland en Duitsland is Vebego een belangrijke speler op het gebied van facilitaire dienstverlening en zorg.

De basis voor Vebego werd gelegd tijdens de Tweede Wereldoorlog, in 1943, toen meneer Goedmakers sr. glazenwassersbedrijf Hago oprichtte, vernoemd naar zijn vader Harrie Goedmakers. Na de oorlog groeide het kleine glazenwassersbedrijf onder de naam Vebego snel uit tot een internationaal miljoenenbedrijf.
Een familiebedrijf van vooruitgang door mensenwerk. Samen stappen zetten.
Soms eentje terug, maar altijd proberen vooruit te gaan. Lukt het niet? Dan leren we daar van.
Waar we leren? Door buiten te zijn. Door onze nieuwsgierigheid te prikkelen. Door te kijken naar ons eigen kunnen. En dit allemaal om vooruit te gaan. Niet alleen voor Vebego. Maar ook voor de wereld om ons heen.

Vebego