Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Even gluren bij...

...de doeners van Schiphol

Vebego Airport Services is verantwoordelijk voor een aantal facilitaire diensten op Schiphol. Wie zet zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat bezoekers, reizigers en werknemers een aangenaam verblijf op Schiphol ervaren? Juist onze collega's, zij zetten zich dag in dag uit om met hun kennis en ervaring dat beetje extra te geven waardoor een bezoek aan Schiphol niet snel vergeten wordt. Regelmatig laten wij jou kennismaken met één van onze collega's. Heb jij een vraag voor ze? 

Stuur een vraag
Gluren Bij

Wie zijn onze medewerkers

Maak kennis met de doeners van Schiphol. Zij die dag in dag uit klaarstaan voor alle passagiers, bezoekers en medewerkers op Schiphol. 

Mehmet Even Gluren Bij (1)
Even gluren bij, Schiphol, Medewerkers

Even gluren bij Mehmet

Mehmet vindt het leuk om tussen de collega's te lopen en passagiers te helpen met bijvoorbeeld hen de richting te wijzen of ze kalmeren wanneer zij bijna een vlucht missen. Het leuke aan mijn werk is dat ik mensen mag begeleiden en instructies aan ze mag geven.
Even gluren bij Mehmet
Even Gluren Bij Monique Vebego Airport Services
Even gluren bij, Schiphol, Medewerkers

Even gluren bij Monique

Monique vindt het fijn om lekker voor iedereen te zorgen. Zij vertelt over zichzelf en haar werk bij Vebego Airport Services. Monique is een echte lekkerbek, die graag tennist en graag voor iedereen zorgt. Zowel thuis als op kantoor!
Even gluren bij Monique
Lennie Even Gluren Bij VAS (1)
Even gluren bij, Medewerkers, Schiphol

Even gluren bij Lennie

Lennie vindt het interessant om een leuke dag te bezorgen aan zijn team en hij vindt het belangrijk dat hij een positieve bijdrage levert aan zijn team. Het is voor mij belangrijk om aandacht aan mijn mensen te besteden en ervoor te zorgen dat mijn team een leuke dag op het werk heeft.
Even gluren bij Lennie