Deze blog is van Cetin. Gisteren zijn wij vroeg opgestaan, en zijn wij 6 uur richting het strand gegaan. Daar hebben wij lekker ontspannen en genoten van de zonsopgang en een lekker ontbijt. We zijn op tijd richting de scholen vertrokken!

Het was heel druk op de weg en onze buschauffeur heeft klein ongeluk gehad met een andere auto. In Ghana maakt dit niet uit, we zijn gewoon verder gereden. De eerste presentatie was in de kerk van de school. De kinderen luisterden heel aandachtig en gingen liedjes voor ons zingen. Ging heel goed en de kinderen doen na 1 keer voordoen precies ons na! Ook het toilet bezocht dat door VEI is gebouwd ( het zag er netjes uit).

De 2e school was een christelijke school en werd de tussenmuur van de lokalen er tussenuit gehaald. Echt teamwork vanuit de scholieren! Wederom luisteren de kinderen heel goed! De cadeautjes worden zeer op prijs gesteld!

De 3e school was een Islamistische school (die 5 meter van de vorige school lag).
Ik was onder indruk van de ogen van 1 van de kinderen, de ogen waren namelijk precies als mijn zus. Toen heb ik de meester gevraagd of ik contact kan hebben met haar ouders. Die had de gegevens niet maar ik heb mijn nummer aan haar gegeven met toestemming van de meester. Inmiddels heb ik bericht gekregen van haar! We gaan nu verder contact hebben met elkaar en kijken hoe ik en mijn vrouw haar kunnen helpen om te studeren! En ga ik informeren hoe wij verder gaan met dit project.

Verder weer een hele leuke presentatie gegeven en zijn de kinderen heel slim en heel respectvol!
Na een lange dag zijn we terug gekomen bij het resort en heb ik nog paardgereden op het strand! Nog even ontspannen bij het zwembad en een evaluatie gehad van de dag. Nu zitten bij met een groep bij de receptie om voetbal te kijken.
Deel dit artikel: