Facility Manager (40 uur)

Ben jij degene die van jouw vriendengroep hét uitstapje organiseert? Hierbij houd je rekening met de wensen van jouw vrienden wat je vervolgens koppelt aan het beschikbare budget? Doe jij dit met oog voor detail en zorg je er vervolgens ook voor dat het programma gevolgd wordt zoals gepland?
Dan beschik jij over de juiste competenties die wij zoeken in onze nieuwe collega… Voor de meest dynamische omgeving van Nederland zijn wij namelijk op zoek naar een Facility Manager (40 uur per week).

Functiebeschrijving

Het gaat om functie waarbij het verbinden van mensen, het behalen van gestelde doelen binnen afgesproken termijn, affiniteit met techniek en het interpreteren en vertalen van complexe calculaties dagelijkse kost zijn. Daarbij kom je te werken in een team met enthousiaste collega’s in een wereld die geen dag hetzelfde is. Naast een mooi salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden wij jou een plek met flexibele werktijden waar je kunt ondernemen en jouw organisatieskills kunt inzetten.

Wie zoeken wij?
Als jouw familie en vrienden jou omschrijven als een tikkeltje eigenwijs met een flinke dosis doorzettingsvermogen en de durf om risico’s te nemen dan pas jij in het profiel. Kun jij dit combineren met het opstellen van duidelijke analyses, het schrijven van daadkrachtige memo’s en een no-nonsense mentaliteit? Dan is onze belangstelling gewekt.

Een groot onderdeel van deze functie betreft het bouwkundig/installatietechnisch onderhoud van de sanitaire groepen binnen ons Schiphol-perceel. Je krijgt de regierol in het aansturen van onderaannemers zodat al het onderhoud volgens afspraak en planning wordt uitgevoerd. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het behalen, behouden en toetsen van het kwaliteitsniveau.

Wie zijn wij...
Hago Airport Services is een onderdeel van Vebego Airport Services, een facilitair dienstverlener gevestigd op de luchthaven Schiphol. De facilitaire diensten die wij op Schiphol uitvoeren zijn Schoonmaak, Security, Karrenregulatie, Bagage opslag, Lost & Found en Airport Information (informatievoorziening aan passagiers).

HAS kent korte lijnen en richt zich op de schoonmaak van de drukste pieren op Schiphol en andere opdrachtgevers binnen hetzelfde postcodegebied. Daarnaast zijn wij bij HAS ook verantwoordelijk voor de glasbewassing, groenvoorziening, bouwkundig-/installatietechnisch onderhoud sanitair en inkoop sanitaire supplies.

 

 

Contactpersoon

Geïnteresseerd? Mail dan je motivatie met CV vóór 14 januari 2019 aan Barbara Huiser (HR Functionaris) barbara.huiser@hagoairport.nl. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je terecht bij Sven Bloem (Facility Manager) via 06- 82019284.

Job details

Facility Manager (40 uur)

Facilitair Management

Schiphol

Amsterdam

Afhankelijk van kennis en ervaring

Afwisselend

Solliciteer direct

Deel dit artikel: