Projectmanager Samenwerking & Innovatie (32/40 uur)

Je eerste overleg is met alle maincontracters binnen Schiphol om te inventariseren wat de stand van zaken is in relatie tot een gezamenlijke KPI…daarna duik je meteen in jouw volgende uitdaging: het optimaliseren van het legen van afvalbakken door inzet van sensortechnologie…

Functiebeschrijving

Samen werken aan samenwerken
Samen met overige maincontractors op de luchthaven werk je aan de realisatie van zgn. collectieve KPI’s op het gebied van Kwaliteit, Duurzaamheid, Personeel en Veiligheid. Bij het leiden van de verschillende projectgroepen, houd je de voortgang nauwlettend in de gaten en stuur je waar nodig is bij.

 

Innovatieprogramma
Dat de verantwoordelijkheid voor de facilitaire ontwikkeling/innovatie in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: jij ziet continu vernieuwing. Robotisering, sensoring en digitale gebruikersfeedback kennen voor jou dan ook geen geheimen. Je loopt ook warm voor sociale innovatie: hoe zorgen we ervoor dat onze collega's tot hun pensioen effectief en gezond aan het werk kunnen? 

Onze klanten helpen in het bereiken van hun doelen op het gebied van efficiëntie en klanttevredenheid. Je denkt (creatief) mee met vraagstukken waar we bij Hago Airport Services tegenaan lopen. En als je een goed idee te pakken hebt, dan ga je dat met het team van Hago Airport Services testen, ontwikkelen en implementeren. Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de innovatie-roadmap. Zo ziet je baan als Projectmanager Samenwerking & Innovatie bij ons eruit.

 

Projectmanagement
De aard van projecten zijn uiteenlopend: het meeste komt voort uit het innovatieprogramma, of uit de samenwerkingsverbanden van onze klanten. Je maakt als Projectmanager Samenwerking & Innovatie onderdeel uit van het team Facility Management; het is jouw verantwoordelijkheid om je collega's te helpen bij het opzetten, uitvoeren en bewaken van de voortgang van projecten. Hierbij hoort ook de projectadministratie en -rapportage.

Jouw taken:

 • Het opstellen van een projectplan met daarin een duidelijke doelstelling, de scope, het budget;
 • Het bewaken van de voortgang, het oplossen van problemen en het bijsturen van jouw team;
 • Het rapporteren aan de projectsponsor en andere stakeholders;
 • Het controleren van het budget;
 • Het vastleggen van de "lessons learned" en zorgen voor een goede afronding.

Het is een pre wanneer jij in het bezit bent van een certificering of ervaren bent in de formele projectmethoden.

 

Stagebegeleiding
Het begeleiden van Hbo-stagiaires, met onderzoeks- en meewerkstages maken deel uit van je takenpakket. Vaak zijn dit opdrachten die raakvlakken hebben met innovatie binnen de facilitaire dienstverlening. Soms doe je de begeleiding alleen, soms ben je reservebegeleider bij een stagiair bij een van je collega's. Je helpt de stagiaire bij het functioneren in het team, en bij het academische onderzoekswerk. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het wervingsproces en neem je deel aan het sollicitatiegesprek. Indien je een gespecialiseerd onderzoek over bijvoorbeeld logistiek of financiën wilt laten uitvoeren, dan doe je dit samen met een wervingsbureau.

 

Wie ben jij als Projectmanager Samenwerking & Innovatie?

Als Projectmanager Samenwerking & Innovatie beschik jij over:

 • Ten minste HBO+ werk- en denkniveau;
 • Goede communicatieve en relationele vaardigheden;
 • Empathisch vermogen;
 • Helikopterview en in staat plan- en projectmatig te werken
 • Cijfermatig en analytisch, je beschikt over inzicht en in staat complexe calculaties/data te interpreteren/analyseren.

 

Wat kun je van ons verwachten?
Je krijgt:

 • Een prima marktconform salaris, met uitzicht op een variabele beloning;
 • Uiteraard een prima telefoon en laptop;
 • Een auto van de zaak;
 • Een werkplek op een van de mooiste locaties van Nederland, met uitzicht over heel Schiphol;
 • Een bijzonder dynamische werkomgeving.

 

Contactpersoon

Geïnteresseerd? Mail dan je motivatie met CV aan Denise Vrouenraets (Manager Business Support) denise.vrouenraets@vebego.com.

Job details

Projectmanager Samenwerking & Innovatie (32/40 uur)

Facility Management

Schiphol

Amsterdam

Afhankelijk van kennis en ervaring

Afwisselend

Solliciteer direct

Deel dit artikel: